30 juni 2007

Hei der!

Nå har jeg ligget med halsbetennelse siden tirsdag kveld, fullstendig slått ut. Innså til slutt at jeg måtte til legen, så jeg fikk pencilin i går, og føler allerede at det er litt lettere i halsen. Men er fortsatt slapp, så det blir ikke de store utskeielsene i helga.

Har hatt en spennende uke også denne uka. For mitt bidrag til skiss-o-mania 25 gikk faktisk til finalen. Havnet på tredje plass der, men jeg er kjempefornøyd alikevel. Er i gang med et bidrag til denne ukens oppgave også, så jeg tror jeg kommer til å oppholde meg på hobbyrommet mye av dagen. Ungene er på hyttetur med farmor og farfar, slik at vi skulle få malt masse i helga. Nå regner det ute, og ikke er jeg i form til å klatre i stiger og leke apekatt heller, så hva er vel bedre enn å tilbringe dagen med favoritt hobbyen sin?

Her er LO'en som kom til finalen:

25 juni 2007

Her kommer LO'en jeg laget på treff på Papertrends for halvannen uke siden (den jeg ble fornøyd med...) Denne uken har jeg også laget et bidrag til scrapp-o-mania 25, som jeg nettop har levert. Ble ganske fornøyd med den også, så det skal jo bli spennende å se om det er noen andre som liker den også. Nå har det kommet ny skisse, så det er vel bare å sette i gang. Må bare håpe på litt dårlig vær, så jeg har en god unnskyldning for å ikke male....


24 juni 2007

Skiss-o-mania 24

Her er mitt bidrag til Skiss-o-mania 24, som jeg laget på treff på Papertrends fredag den 15. juni. Som tidligere nevnt ble jeg ikke helt fornøyd med denne, men det får stå sin prøve.

I dag har jeg laget meg en egen fotoblog. Tar masse bilder, jeg har lyst til å vise frem, men det er ikke alt som passer inn på en scrappe- og stempelblog egentlig, så derfor lagde jeg like godt en blog til jeg.... Du finner den her: http://ellenkarinsfotoblogg.blogspot.com/ Har også lagt til linken i listen til høyre, med navn: Mn egen fotoblog.

Håper det blir noen bilder der også, til glede og inspirasjon.

20 juni 2007

Sommeravslutning

I dag skal vi på sommeravslutning på skolen. Gleder meg til det. 1-4. klassingene skal ha en liten forestilling om Astri Lindgrens mange figurer, og det skal bli morsomt å se. Selv skal jeg danse "full pakke" (grandiosa) dansen utkledd som klovn.....da gjør det jo ikke noe om jeg er klønete og ikke klarer å følge med....

Sondre har laget en liten sommergave til lærerne sine. En liten nøkkelring til dem hver. Koselig.

Også har jeg laget en liten eske til å pakke dem inn i.



Håper gaven hans blir satt pris på.
Nå går det raskt mot sommerferie, og jeg kan ikke fatte at Sondre allerede er ferdig med 1. klasse, men det er han nå....


På treffet på Papertrends på fredag, og videre utover natten og lørdagen fikk jeg scrappet et par LO'er + hjulpet venninna mi en del på data'n. Den ene er med i scrapp-o mania 24. Ble ikke så veldig fornøyd med den, for den var veldig "clean and simple". Den andre derimot, ble jeg mye mer fornøyd med. Men det mangler et par detaljer på den før jeg vil legge den ut. Så den kommer...

10 juni 2007

Nå er det visst på tide å tørke støv her inne. Lenge siden sist jeg skrev noe. Det har en naturlig årsak, og det er 25-30 grader og strålende sol. For slik har vi hatt det her på Østlandet hele denne uken. Og med så flott vær har det ikke vært prioritert noe hobby.

Skulle eg. på scrappetreff på Unik Hobby på Hamar på torsdag, men det ble også avlyst pga. sola. Så i stedet har jeg brukt finværet til å male huset, og har kommet riktig langt denne uken synes jeg. Et par uker til med fint vær, og jeg hadde vært ferdig med malingen før ferien, men det er nok bare en ønskedrøm.

Mens jeg maler har jeg satt gubben i gang med å snekre. Ny levegg og trapp på verandaen. Det blir kjempebra.

På fredag som kommer skal jeg til Oslo og scrappetreff på Papertrends, sammen med ei venninne jeg ikke har sett på lenge. Det skal bli kjempekoselig. Håper bare det ikke blir avlyst pga. sol det også. :)

Ha ei riktig fin uke alle der ute.